Uzm-Nurse Sezentahatugra benimde orta risk çıktı da ondan sordum . Ultrason normal fakat kan değerlerim orta riskti . Sizin ?
Sezentahatugra Uzm-Nurse bende ultrason normal çıktı ense kalınlığı burun kemiği falan sorun yoktu içimiz rahat etsin dedik yaptırdık şükür 🙏🏻 temiz geldi
Uzm-Nurse Sezentahatugra hiç bir sorun olmadığı halde mi içiniz rahat etsin diye yaptırdınız anlamadım ? Ultrason normalse sizin de mi kan da sorun vardı anlamadım
Uzm-Nurse Sezentahatugra 26 yaşındayım . Fetal DNA yaptırdım sonuç bekliyorum . Sizi tebrik ederim darısı bana inşallah çok zor beklemek …
Sezentahatugra Uzm-Nurse benim de yaşım 35 güzel sonuçlar alırsınız inşallah🙏🏻 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sezentahatugra Zeynep1912 fetal DNA değil de Amniyosentez yaptırdım ben İstanbul kanuni sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesinde yaptırdm karnımdan sıvı alındı
Zeynep1912 Sezentahatugra riskli diyorlar genelde doğru mu bilmiyorum . Benim bebeğimde kalpte parlaklık ve böbrekte büyüme görüldü fetal dna yaptırmayı düşünüyorum sizde ne gibi şeyler görüldü yaptırdınız ? Ve randevuyu hemen veriyorlar mı
hacersultan16 Sezentahatugra canınız yandimi ? nasıl göze aldınız riskli bir durum oyuzden fetal da testi yaptırdım sonuç iyi ama kromozom kitiklarina bakılması gerekiyor dediler şuanda bu müdahale olamiyacagi için ben yaptırmadım kaç haftaliksiniz?
Sezentahatugra Zeynep1912 300 de 1 riskli olabilir demişti yapan perinatoloji dr um özelde ayrıntılı ultrason yaptırmıştım o dr kanuni ye gel dedi randevusuz gittim yaptı sağolsun
Sezentahatugra hacersultan16 sinek ısırığı gibi canım yanmadı dr um çok iyiydi hiç bi sorun yaşamadım sonrasında birkaç gün dinlendim