Vijdan Kuzeymiraa yanı birçok sebebi var plensantanin yerleşim yeri rahim agzindaysa 2. Sezeryansa çoğul gebelikse tansiyon vs varsa gibi gibi mecburi diyoruz buna
Vijdan Serciko bir yakınım kontrole gitti sezeryan olucaktı nst de sanci çıkınca alttan bakmışlar açılma varmi diye acil yatis verdiler gerektiginde bakıyorlar yani
Sudeee07 hlygksu baş aşağı durmasıyla alakası yok zaten son zamanlarda hep öyle durur yukarda sana cevap verdim görmedin sanırım bi bak istersen 😊
addie487 hlygksu bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bana 35 te söylemişti 37 de çatı muayenesi yaparız diye. Bitince de çatın müsait felan demedi. Açılman yok dedi. Bol bol yürüyüş yap dedi Allah nasip ederse normal yapıcaz dedi
hlygksu addie487 Hmm tamam canım . Çatı muanesi yapanın suyu geliyor çoğu zaman diyorlar sence dogru mu
hlygksu Sudeee07 AA yeni gördüm canım valla kusura bakma. Valla bizimki de bakmayınca bnde dedim bizimkindemi sorun var .tesekkür ederim ☺️
addie487 hlygksu 5. Gün olacak bende kanama da olmadı, kasmadım kendimi zaten muayene olurken. Su da gelmedi yani doğumu tetiklemedi bende bekliyorum bebişin geleceği yok gibi 😅