Neslihankk Raziyeeebozdag 15 haftalik hamileyim renkli ultrasyonda gördük %100 erkek 💙 Baybars’imiz geliyo 🥰
Bekliyoruz123 15+3 olduk haftaya gideceğiz. Herkes erkek ya doktor bize kıza benziyor demişti 11. Haftada heyecanla bekliyorum 🤰🤓
Naylonbranda Lamia65 bende iki gün sonra 22 haftalık olacagim bende bilmiyorum insllh erkek olur bende buraya yazarım 🙏🙏
esradgzl Lamia65 sivri karın erkek yaygın olunca kız diyorlar. Çok inanmam ben aslında ama benimde sivri ve erkek 😇
Mrvaka Lamia65 valla canım çok bilmiyorum ama karnım büyüyor sadece top gibi oldu😂 bide gebeliğimin ilk aylarında ayaklarım üşürdü, mide bulantım 12.haftadan sonra azaldı, cildim güzelleşti, idrarım matlaştı bendeki erkek bebek belirtileri bunlar
ggiizzeemm Raziyeeebozdag ben genetik testle cok erkenogrendim oglumuz geliyorgobuste onde bi top var gibi;)
esradgzl Lamia65 sağol canım benim hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah 🥰 sivriyse o zaman erkeğe hazırla kendini. ☺️
Lamia65 Mrvaka Salıkla al kucagina🤲 canım. Bende top gibi öne çıkıyor🤭. Bendede 12,13 haftamda bulantılarım azaldı.