emineserkan2020 Kızlar 31 haftalığım benim gün içinde tansiyonum çok düşüyor bazen beş bazen 6 hep bu civarlarda gidiyor aç kalmamaya da çalışıyorum yiyorum ara öğünümü de yapıyorum benim gibi olan var mı doktor kontrolüme daha var siz neler yapıyorsunus bu durumda
Sentrk emineserkan2020 senin yine iyi,benim 9 a 3 oluyor genelde…6 olunca iyi hissediyorm kendimi..gebelikde normalmis..yuksek tansiyon olmasindan iyi deniliyor
OlgaArslan emineserkan2020 ilk gebelikte de ikinci gebelikte de hep düşüktü 9/5 veya 7/3 oluyor hastanede de ölçtüklerinde bişey demiyolar normal diyo gerçi benim genel olarak hep düşük ama bu kadar sadece hamilelikte oluyor
brnr09 emineserkan2020 düşük tansiyonun 6 olması düşük değil ki canım. Zaten normali 7 diyorlar ya 😊 ondan dedim
Sam Benim de çok düşüyor susuz kalmamaya dikkat edin kızlar bir de kan değerleriniz düşükse o da sebep oluyor tansiyon düşüklüğüne. Allah şifa versin 🤲
Aylinn01 Hamilelikte düşük tansiyon çok normal bayanlar doktorlar hep öyle söylüyor bende yüksek tansiyon var alfamet hap kullanıyorum sürekli düşürmesi için