ebrueb Herkese selam,35+4 haftalık hamileyim. Dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var arada artıyor arada biraz hafifliyor ama geçmiyor. Dr randevum Perşembe günü. Acaba açılma falan mı oluyor doğum belirtisi olabilir mi ?
cankiz1010 ebrueb aynı 35+4 ün canım geçen haftadan beri sancım ve ağrılarım çok doktor alttan muayene yapmadı doğumu tetiklememek için magnezyum verdi. Erken doğum yapacağım zaten. Bu perşembe benimde randevum var bakalım
Nazlii_ ebrueb canım bugün muayene oldum normal artık bu haftalar da dedi aksine de bugün hiç öyle olmadı ve nst de sancım çıkmadı. Haber vereyim dedim 😣
cankiz1010 Nst ye de girdim ayrıca sıfır sancı çıkıyor ebe normal dedi doğuma hazırlanıyor bebek dedi
ebrueb cankiz1010 benim henüz belli değil,Dr. bebeğin durumuna göre ilerleyen haftalarda karar veririz dedi 🤷🏻♀️
Esinymn Bende 35+4 üm bugün nst girdim sancım ve ya kasılmam yok ama bebeğim bayağı aşagıda vajina ağrısı yaşıyorum ayakta kaldığım zaman ama zaten benim erken doğum riskim vardı 31 den beridir alttan progestan kullanıyorum rahim agzım 24 mm di bir ay önce şimdi nasıl bilmem yani Ağrı bende de oluyor