Gizematalay Merhabalar, Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan var mı? Bir de muayene ücretlerini öğrenebilirsem 🤗 sanırım 35. Haftadan sonra doktor değiştireceğim . Gittiğim hastane pandemi hastanesi olduğu için orada doğum yapmak içime pek sinmiyor😕🙁
Merdgn Gizematalay Medipol koşuyoluna gidiyorum ben Suna Hanıma. Muayene ücreti 225 TL. Ama hastaneye diğerlerine göre daha çok güveniyorum. İçim rahat ediyor giderken neden bilmiyorum 😄
Fatovebebegi Gizematalay Pendik medipol hastanesi Canan hanım kesinlikle çok şeker bi doktor muamele ücreti 100 TL doğum ise 2 bin normal 2250 TL sezaryan hastane yeni çok temiz büyük
RuzgarsMommy Gizematalay e 5 de küçükyalida delta hospital a gidiyorum hakan bey muayenesi 115 tl hastane küçük ama.bebek yoğun bakımı var doğum ücretleri de makul tahir beyde iyi bi doktor onu da tercih eden çok bakabilrisiniz
Minikfilinannesi Ben dragos tıp merkezinde Bülent Kars hocayı öneririm. Doğumu kozyatağında özel bir hastanede yaptırıyor. Muayene ücreti 300dü ama doğumu bilmiyorum. İstanbuldan bir ay önce taşındığım için kendisine devam edemiyorum.