Saydnmrt Merhaba güzel anneler. Doğum sonrasında sağlık ocağından bebeği kontrole geliyorlarmış devlet de takip ediyor diye duydum. Aşılar vs de sağlık ocağında yaptırmak zorundaymışız. Sağlık ocakları ile ilgili net bilgisi olan varmı ?
Burcu59 Saydnmrt kontrole gelmiyorlar 1 haftalıkken gidiliyordu sanırım saglık ocagına topuk kanı ve ası icin. Ama bunları saglik ocagında yaptırma zorunlulugu yok cocuk doktorunuzda yaptırabilirsiniz ozaman telefonla arayıp bilgi alıyorlar sadece ebeler.
NeslihanPiaAbac Saydnmrt Sağlıkocağını bilgilendirmek zorundayız ama aşıları oraya yaptırmasakta olur.
AHFKASAP Saydnmrt Aile Sağlığı merkezleri bebeklerin aşı ve izlemini yapmakla yükümlüler. Ayrıca bu işlemler ücretsiz yapılıyor. Hastanede o aşılar olmadığı için yaptıramazsınız.
Esrelf NeslihanPiaAbac aşıları başka nerde yaptırabiliyoruz ki?🤔 ben sadece sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum.
NeslihanPiaAbac Esrelf çocuk doktorlarıda yapıyor.Evet ocaklarda ücretsiz ki bence en sağlıklısı da orası çünkü sirkülasyon olduğu için aşılar hep taze.Ben ordan şaşmayacağım
Nesrinnn İlçede oturuyorum bi kan verdim sonucları gelmedi bile merkez onaylamamıs diye böyle bir sağlık ocağına bebeğimin aşılarını yaptırmak hiç içime sinmiyor