Baharmert Ya kızlar 32+5 hamileyim dünden beri bebeğimin hareketleri yok denicek kadar az sağa yat sola yat yok oynamıyor eşimede söylemek istemiyorum boşuna kuruyosun diyo 2 gün önce hastanedeydik çünkü yine cidden kuruyor muyum sizce 😞
bebegim_28 Baharmert inşallah hep boşa kuruyor olursunuz böyle şeyler ihmale gelmez boşa telaşlandığınız için sevinmek lazım siz gidin doktora içiniz rahat etsin
Meriwa Baharmert canm doktorum bana 4-5 saat hissetmezsen aile hekimliğine git demişti aydındayım ben burda aile hekimliğinde kalp atışını dinliyorlar 31 deyim bende
Muberraonur Baharmert doktorum bana 3-4 saat içinde hissetmezsen gel demişti saatini takip et eğer hiç oynamazsa doktoruna görün canım
Baharmert bebegim_28 dünden öncesine kıpır kıpırdı ama şu 2 gündür çok durgun nadiren hissediyorum ve sürekli dinliyorum takip ediyorum ama oynamıyor 😞 aklımada sürekli kötü şeyler geliyor
bebegim_28 Baharmert haftan da az değil ya acile ya sağlık ocağına git için ferahlar hiç değilse stresin bile bebişini etkiler sen git doktora gör yavruşunu 😊😊