zohreeeee Yardimci olurmusunuz? Adetumden 2gun gecti ve test yaptim pozitif 5_6tane ama kan testi yaptirdim 0.100 ciktu yani negatif ve lekelenmem var kan gibi adet kanu degil boyle durum yasayan varmi??
Aylemmm zohreeeee kanda 0 olması gerekirdi bence pozitif. Ben ilk ogrendigimde kanda 60 ti. En mantiklisi beklemen adet olmazsan kesinlesir
Anneolmayahasret zohreeeee 6 tane test yanlis cikmis olamaz ki gec dollenme olmua olabilir bence yeniden kanda bakitin
Nur5495 zohreeeee hamile olsaydınız kanda çıkardı, önce kan da belli oluyor sonra idrar testinde çıkıyor, idrar testinde silik mi çıkmıştı acaba ama kanda çıkardı
Gizemlimmio Aylemmm Zaten 0.100 demiş hanımefendi. 5 ve üstü pozitif sayılıyor. Yanlış yönlendirme yapmayalım eğer bir bilgimiz yoksa bu konuda.
Aylemmm zohreeeee kanda 0 olunca negatif oluyor. Benim doktorum sifirin üstü olanlar pozitif demisti. Bir de idrar testlerini cok bekletiyorsan da pozitif sonuc alabiliyorsun. Ama bence bir kac gün sonra yine kan ver. O zaman kesinleşir.
zohreeeee -Minnaklarin-annesi- evet oyle ama testde pozitif cikiyo hepsimi yalnis bunlarin ne anlamadim
zohreeeee -Minnaklarin-annesi- evet var aticam şimdi bilmiyorumki lekenme var biraz oldu sonra durdu gelmedi leke
zohreeeee Anneolmayahasret bilemedim erken gebelik testide yaptim aninda pozitif oldu sonra bidaha bi test yaptim once silik oldu sonra gozuktu 10 dk kadar kan vedim ama negatif
zohreeeee Aylemmm yaa o nasil oluyoki?5den yukari pozitif biliyordum ben🙄cok duydum 0.100 cikmis 1hafta sonra yukselmis ondan bilemedim
-Minnaklarin-annesi- zohreeeee farklı markalarda test alıp sabah ilk idrarınla dene bakalım yine pozitif çıkarsa bence Bi kadın doğuma görün inşallah civcivine hemen kavuşursun Rabbim nasip etsin gönlünün muradını 🐣🥰🤲🏻
zohreeeee Mucizelerim34 evet cnm erken gebelikde ilk 2dk da cikti ondan heves etdim bende kan verdim negatif cikti 2 erken gebelik 2de pozitif
Mucizelerim34 zohreeeee enteresan geç döllenme varsa kanda cıkmamış olabilirmi yada bi yanlışlık çünki 4 teste pozitif cıkması ve kanda negatif cıkması normal deil