hvbaby Merhaba güzel anne ve anne adayları☺️ Bebeğime ateş ölçer almak istiyorum acaba önerileriniz varmıdır? teşekkür ediyorum..
Sasuke hvbaby ben braunun koltukaltı ateşölçerini aldım. Yaşlara göre hassaslık ayarı var. Temassız ve kulaktan ölçenlere göre en güveniliri bu olduğu için tercih ettim.
Meriwa hvbaby braun kulakdan ölçen aldım cnm temassız hata veriyo diyen cok oldu koltuk altı dijitalim de var
Pnrkrb hvbaby medisana markasinin hem alindan hem kulak icinden olcen atesolcerini aldim. Su an icin kendimizde deneyebiliyoruz. Sknti yasamam diye umuyorum
hvbaby Meriwa ateş ölçme ayarlarında farklılık yapıyor mu acaba? 37 iken 38 oluyor mu böyle duydum kararsızım..
Meriwa hvbaby olmuyo canm kendimizde denedik de cocukda denemedik daha hemşire arkadaşım vardı onda temassız vardı hata veriyo dedi kulakdan ölçeni al dedi diye aldım ben
Cigdemveminik hvbaby ben tanıdık çouk doktorlarına sormştm kesnlkle braun kulaktan ölçer önerdiler ben temazsız almayı düşünüyordm ama ortam ısısyla vücut ısısısını karıştırabiliyormş yanlş sonö verebiliyormş oyzden kulaktan braun aldm bnde