Aylemmm Fiyatları ve ilgi alakası için akademiye gitmeye karar verdim. Alanur guven hanim icin o kadar tatli yorumlar var ki, ayfer bala icin pek bir yorum bulamadim ama o da cok tatliydi ona gidiyordum. Önerileriniz ne hanimlar
rameade55 Aylemmm merhaba canım doktorlar hakkında bi fikrim yok konyayı görünce yazmak istedim kaç haftalık hamilesin
Ttugbatrn Aylemmm merhaba canım akademi hastanesine gidicektim bende dogum paketi avantajlı olacak diye fakat her seferinde farklı fiyat verdiler o yüzden bizde o parayı verdikten sonra üc kurus daha fazla verelim dedik ve hikmet hocaya gidiyoruz cok memnunum
Masmavihayaller12 Aylemmm Ayfer bala işinde çok ehil birisi bi kaç kere gitme fırsatım oldu akademi ne kadae alıyor muayene ücreti ben Medicanaya gidiyorum rengin hanıma baya memnunum
Ttugbatrn Raziyeeebozdag canım şöyle söliyim en yakın arkadaşım akademiye gidiyor 2800₺ paket aldı onun tavsiyesi üzerne gitmek istedim bende. Önce 3800₺ dediler sonra tamam dedik kesin randevu alalım bu sefer de 4500₺ dediler . Arkadaşıma 2800₺ fiyat verdiklerini sölediğimde bana telefonda bi küfür etmedikleri kaldı resmen tartıştık sekreterle. Sonra da medicanaya gitmeye karar verdik kuzum 3000₺ dogum ücreti zaten. 3. Ayımda başladım medicanaya zaten hesap ettik muayenelerde 1500₺ tutuyor toplamda akademiyle aynı paraya geliyor canım en fazla 300 500 oynar belki testlerle. Ve medicana daha kapsamlı bi hastane
Aylemmm Masmavihayaller12 akademi de ben yesil kartliyim 150 lira veriyoruz. Özel sogortaniz varsa daha da ucuzdur. Kan tahlili 30 lira veriyoruz. Ayni fiyat farabide 250 lira vermistik kan tahlili icin 100 lira vermistik ve hizmet alamamistik. Ayfer hanim ise cok ilgili tonton sevimli bir kadin.
Aylemmm Ttugbatrn soyle doktorla konusuk farkli fiyat alabiliyorsunuz. Benim ortopedi doktorum normalde 4000-5000 liralik ameliyat icin benimle 3 bin liraya anlasmisti :( kotu bir tecrube yasamişsiniz
Aylemmm Ttugbatrn medicana ne tarafta acaba oraya hic gitmedim daha 6 haftalik oldugum icin adam gibi bi hastane seciy8m hep ordan devam ediyim istiyorum yesil kartlilara ne kadar muane ucreti aliyorlar bilginiz var mi
Ttugbatrn Aylemmm medicana kule sitenin çok yakınında kunduracılar diye geçiyor ancak yeşil kartlıları bilmiyorum normal muayene ücreti 150₺ isterseniz telefonda bilgi alabilirsiniz