1818_18 Anadolu yakasında bildiginiz var mı kizlar ayrıntılı usg icin siz ne kadara nerde yaptirdiniz
Blackpink 1818_18 umraniye santralde dr.erbil cakarin klinigi var. Zeynep kamilin doktoru. Ben orda 280 e yaptirdim. Gayette memnun kaldim. Tavsiye ederim.
Sera34 1818_18 sarıgazide dr aylin tekin kaşıkçi var özel klinik 350 tl ben çarşamba gidicem. Doktorum önerdi arkadasımda gitmişti oraya aşırı memnun kalmıs ve makinaları en iyisi
Neslihankk 1818_18 istanbul bakırköy Doç.Dr Ali ekize yaptiricam 450 tl renkli ultrasyonumuzda oraya yaptırdım çok memnunum doktorumdan 45 dakika suruyo eşinle beraber kocaman projeksiyondan izliyosun ve cdsinide veriyo 😍
1818_18 Blackpink aa öyle mi 450 lira diyor hangi hastaneyi arayıp sorsam devlet hastanelerinde de iki dakika da bakıp gönderiyorlarmis sizi kaç dj tuttu doktorunuz
symslmz Zeki şahinoğlu bagdat caddesinde 480 tl. Kendisi zeynep kamilin perinatoloji bölümünün kurucusu
mercidabik 1818_18 koşuyolu sağlık var, dr. Ümit kaya, 500 falandı galiba 1 saatten fazla sürdü. Biz cok memnun kaldık, ben de sonra arkadasım da gitti. Özel sağlık sigortan varsa o da geçiyor