Mavi93 35 haftalık bebek kanala yerleşmiş ama açılmam yok nst de sancım çıktı doktorum progestan başlattı sizce erken doğum olur mu? Başına gelen anneler var mı yardımcı olur musunuz?
derinozkaya Mavi93 benim bir hafta gitti halende gidiyorum 🤲🏻🧿 progestana geceleri devam ediyorum kısalıgım durdu allaha sükür insAllah vaktinde gelirler 🙏🏻
Kubrakoc52 Mavi93 ben 35.haftamda doğum yaptım canım korkulacak bişey yok gerçekten. Nişanım geldi doktora gittim 34 te.. nst ye girdim doğum sancılarım çıktı muayene etti 3 cm açılmam olmuştu. Tam 1 hafta sonra doğum yaptım.
Skaymak Mavi93 Başıma geldi nst de düzenli sancım çıktı doktorum progestaran ve magnezyum ile doğumu geciktirdi 38+3 teyim şuanda merak etme dinlen yerinden kalkmaman gerekiyor ve bol su demişti doktorum bana
Mavi93 Kubrakoc52 hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah küvez de yatırdılar mı kilosu nasıldı
Kubrakoc52 Mavi93 yok canım 3040 Gr doğdu. Ciğer geliştirici falan yapmışlardı. Küveze girmedi. Şuan yine hamileyim 35 haftalık 😁
Skaymak Mavi93 aynen 3 lt su demişti banada stres yapma bol bol dinlen ve devamlı bebişin hareketlerini kontrol etmelisin 😌
Mavi93 Skaymak çok şükür baya hareketli canımı yakıyor çok teşekkür ederim ☺️ senin baya az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah