Merveay Gamzeguler hani bu ağrı gibi de değil bi anda batışma bi acayip ağrıyı yine bi şekilde karşılayabiliyorum da bu çarpmayı olduğum yerde zıplıyorum geldiğinde, trafo gibiyim gerçekten 😂😂😂😂baya da canımı yakan bi şey oluyor😂😂
Blackkcat Yaseeeeemen neden kanaman oluyor canım çok geçmiş olsun,benimde çok yoğun olmuştu 26.haftamda
Remziyee1 Yaseeeeemen yaa kıyamam sıkma canını neden bozuyorsun sen moralini bakiyim . Herşey çok güzel olucak takma kafana böyle şeyleri eşinde görüyordur mutlaka acı çektiğini , moralini her zaman yüksek tut olur mu rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💕🤲🏻🌸
Merveay mrsyurdanur kanala girmeye zorladığından dolayı bunları yaşıyormuşum evdeki hiçbir sancım nst ye girdiğimde olmuyor bu da ayrı bi çıldırası durum😂
HafsaRumeysa Berfin_kycn 38 bitince aliyoruz demisti 2. sezeryan icin bu cuma kontrolm var gdiince kesjn tarih verilecek
Burcunrn Busrajj Haftadayım benimkide Makat giriş canım. nende bekliyorum cuma günü eğer dönmezmişse bi kaç gün sonra sezeryana alır kısmetse.
Burcunrn Eslemiko normal yapıcam diye kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın 😔 ha normal ha sezeryan artık ne farkeder.
IrmaksMommy Busrajj Bende 38. Haftadayım bekliyoruz hala ters pozisyonda. Doktorumuz sancılarına kadar bekleyelim sancıyla dönmezse daha da dönmez sezeryana alırız dedi
Busrajj IrmaksMommy allah yardımcınız olsun hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur inşallah hepimizin.
Berfin_kycn HafsaRumeysa ha sezeryan seninki anladm bende diyorm ben 35 haftalığım neden bnmki böyle az değil😀😅