Enguzelhediym Varmı güvenilir bir sayfa arkadaşlar ? İsimli yaptırmak istiyorum ama şart değil. Suyu iyi emen pamuklu bornoz seti arıyorum 🤗
Merdgn Enguzelhediym Özdilekten aldım çok güzel geldi. Suyu çeker diye düşünüyorum çok hoşuma gitti benim 😊
Meriwa Enguzelhediym canm instagrmda esen nakış atölyesi var yaptırdım on numara ürünleri ama bornoz varmı bak istersen ben hastne çıkışı battaniye yaptırdım
Mthnry Enguzelhediym canım bende n11 den Özdilek marka aldım çok güzel çok tatlı 4 parça zaten pakette yumuşacık suyu hemen emen cinsten. Zaten markası belli ediyor kendini
Bebeannesi Enguzelhediym canım ben bebish_design diye bir site var instagram da oradan yaptırdım ve çok memnun kaldım
brcaky Ben havluyu kapşonlu aldım trendyol-azizbebeden yumuşacık memnun kaldım. Ebebekten aldığım havlu keçe gibi aşırı sert hiç beğenmedim. Bir de instagramda sayfa var yorumları falan güzel kaliteli bişey gibide. Ona da bak istersen.
Enguzelhediym Bebeannesi çok iyi fiyata yaptirmissin canım ya modeller de güzel ama bı güvenemedim ben ilk defa duydum sayfayı. Senin tanıdığın falan mı nasıl güvenip yaptırdın
RuzgarsMommy Bende trendyoldan takim aldim yumuşacık okadar güzel cikti ki tavsiye ederim Airycot markasi
Bebeannesi Enguzelhediym tanıdığım değildi canım şansa sipariş verdim ve geldi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim