Ftrhn 34.haftadayız 2000kg ama bebişimin karın çevresi geride gelişim böyle devam ederse erken Doğum ihtimali var sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ? 37.hafayı görürsek inşallah
Deleted5544 benimde 2 hafta geriden geliyordu. 39+5te kilosu 3100 gözüküyordu ama 40+0da 2850 gram doğdu kızım. yani aslında 3-4 hafta kadar geriymis muhtemelen ama gayet sağlıklı allaha sükür
Ftrhn Deleted5544 allah bağışlasın canım karın çevresi geriliği asimetrik bozukluk değil demi canım sadece zayıf değil mi ? Bide Doğumun nasıl oldu
Deleted5544 Ftrhn teşekkür ederim ☺️ hayır canım görünürde birşey yok zayıflığıyla alakalı. sezeryan dogum yaptım
Ftrhn Deleted5544 çok sevindim canım annelik duygusu herhalde ister istemez endişe ediyoruz. Rabbim hayırlı eylesin evladını bağışlasın size.. bakalım biz 37. Haftayı görmeyi umut ediyoruz şimdilik. Şuan daha minnak oğlum 2 kg
Deleted5544 Ftrhn amin canım cok tesekkür ederim. hiç canını sıkma ben gecelerce uykusuz kalmıstım düsünmekten. hayırlısıyla doğar insallah ☺️