Buket5564 Varmı kullanan doktorum yazmış, ama forumlarda gördüğüm kdr cok kilo aldırdıgından bahsedilmiş kullanmayan cokmus
Cemrenur Buket5564 bana çok mide bulantısı yaptı içmiyorum 1 haftadır doktoruma söyleceğim muadili varsa onu yazar belki
ecembugra53 Buket5564 ilaçla bağlı kilo alım Yok canım bu kişiden kişiye değişir 😊 canım ilacı doktor veriyse kesinlikle aksatmadan kullan canım iç yani ihmal etmenmiş bir ilacı
Babyy1S Buket5564 kilo banada yapmadı 15 haftalgm 4 kilo aldm onuda yedim diye aldm ilaçtan değil.kapsül olandan var doktorunuza söyleyin onu kullanın eğer oda yapıyorsa ilaçtan değildr fiyatı yüksek yalnz ben içemedigm için değiştirmiştim decaviti
Boncukk-5 Ben foliği bıraktığımdan beri kullanıyorum doğuma kadar da kullan dedi şuana kadar da ilaca bağlı kilo almadım 2 kilo aldım o da normal yani 21+5 iz
Buket5564 ecembugra53 ben kullananlara sormustum bunsöyledıkernzi zaten biliyorum kullanmadysanz bosuna yorum yapmanıza gerek yok😄
Halimer Bende kullanıyorum 14 haftadır hiç bi kilo yapmadı hoş 14 haftadır bir kilo aldım zaten sadece
Meriwa Buket5564 ben 1 ayda 4 almıştım 20 haftama kadar kilo almadım detaylıya girdim kendi doktorum yoktu başka doktor yazdı kullandım 15 gün sonra bi daha gittim kendi doktorum bıraktırdı ama hiç almamışken 4 almak anormal gelmişti hepimize 😄 kullan bak bi olmazsa
Akty0753 Buket5564 canim bn 3 aydan beri kullaniyorum suan 22+1 haftaligim evet kilo aldiriyor doktorda bir gun kullan bir gun kullanma dedi yada yarisini içebilirsin dedi bnde bir gun kullanip diger gun kullanmiyorum
Melk111 Buket5564 ben 2 aya yakın kullandım kilo almadim tetenoz acısından sonra kilo aldım bende decavit ishal ve sanci yaptığı için doktorum kullanma dedi 13 gündür kullanmıyorum kilo konusunda da kişiden kişiye degisiyo
MinnakLiva kullanıcaktım ama çok ağır kokuyor ve çok büyük hap mide bulantısı yaptı. regenesis max aldım ama devlet karşılamıyor
ecembugra53 Buket5564 ben kullanıyorum onun için yorum yaptım zaten kaç aydır kullanıyorum diye yorum yaptım bende kafadan sallamadım 😂😂😂
Babyy1S Buket5564 regenesis max 30kapsül 10tl olma sansı yok 67tl falan dı benm aldıgımda bunu devlet karşılamıyor recetesiz ilaç