Happykariner doğrudan engel mi bilmiyorum canım ama hepsi birbirini etkiliyor pco vardı bende o kilo vermeyi zorlaştırıyor kilo insülin direnci yapıyor falan kısır bir döngü gibi ve evlenince ben 20kilo aldım zaten kilolu bir yapidaydim doktor bu kiloyla hamile kalma falan dedi insülin iğnesi verdi yanında glikofen verdi falan bir ay kullandım üç kilo falan verdim ama spora da başlamıştım sonraki kontrole gideceğim hafta virüs patlak verdi randevular iptal edildi doktora gidemeyince ilaç kullanmayı bıraktım çünkü hem ilacım bitti hem de devam etmem gerekiyor mu vs bilmedigim için bıraktım sonrasında eşim de korunmak istemedi nasılsa ilacı bıraktın dedi ve hemen hamile kalmışım ben spor yapmama da bağladım vücudum calistikca çok kilo vermesem de düzene girdi heralde bide duphaston kullanıyordum falan hepsinin etkisi oldu galiba … Rabbim ol deyince oluyor canım ama kafan rahat olsun stres olma oldu mu olmadı mı diye kendini germe akışına bırak ve elinden geleni yap tedavini ol Allah büyük nasip eder inşallah 💕