Neslihankk Mucizem199 benimde 2. Gebeliğin 4 yaşında bi oğlum var🥰 15 haftalığim kuzum 2 gün once renkli ultrasyonla ogrendik kesin cinsiyeti Yarın küçük bi parti yapıcaz insallah 🥰
Mucizem199 Neslihankk Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bazıları tepki göstermiş faln ama olsun ben kaç yıl bekledim ettim çocuk hasreti yaşamayanlar anlamaz teşekkürler 🥰🥰
Boncukk-5 Mucizem199 valla ben keseye bakıyorum 😄 fasulye gibiyse kesenin şekli genelde erkek oluyor yuvarlaksı duruyorsa kız diye biliyorum 🤷♀️😂
Neslihankk Mucizem199 aslinda onlar cinsiyet icin degil acilllllll yazmışsın ya o inan insan acaba ne oldu diye merak ediyo o yuzden tepki göstermişler yoksa cinsiyet sordugun icin degil yani boyle çok hayati bi konu gibi gözüküyo ondan 🤭 Amin kuzum benim 🙏
ipek-smr Tugce1803 şimdi bildirimlere baktım da bulunmuşsun evet arkası dönük demişsin 🙂teşekkür ederim canım 😘
Mucizem199 Neslihankk çünkü ben ne zmaan soru sorsam kimse cevap vermiyo dedim öyle yapayım bakarlar 😂😂
ipek-smr Benimle aynı karmaşıklığı yaşıyan var mı aceba ya 13-14 erkek dedi 16 da kız dedi sonra tekrar kontrole gittim önce erkek sonra kız dedi 🤣🤣bu doktor çok kararsız bi doktor en iyisi detaylı ultrasonu beklemek
Neslihankk Mucizem199 Kuzum ben normal doktorların siyah beyaz ultrasyonla baktıkları cinsiyet tahminlerine guvenmedigim icin 14+6da renkli ultrasyona girdim %100 ogrendik ve birsuru fotoğrafımız oldu doya doya seyrettik 45 dakika boyunca 😍