Boncukk-5 Ayrıntılı ultrason için bu hafta gideceğim 22+4 ye basar basmaz. şeker yüklemesi de 24. Haftadan sonra yapılıyormuş sonra 28 de uyuşmazlık iğnesi var daha başka neler var anneler yaptırmamız gereken ? 😅
sda-sda35 Boncukk-5 ben şu an 33 haftalığım. Bi test kalmadı. Banada en son şeker yüklemesi yapılmıştı 🥰 şimdiden sonra da kontrolleri sıklaştırıyorlar sadece 😊
Babyy1S Boncukk-5 tetenoz aşisi 2 defa 20.haftadan snra 20 den snra ayrıntılı ultrason sonra şeker yüklemesi 31den yada 30 dan sonra nst başka bir şey yok gibi 28 de uyuşmazlık ignesi duymadım ne için yapılıyor
Boncukk-5 Babyy1S annenin kanı negatif olunca bebeğe sıkıntı oluyor canım eğer iğnesini yaptırmazsan 1. Çocukta olmazsa 2. Çocukta kalıcı herhangi bir rahatsızlık oluyor gebeliğimi öğrendiğimden beri doktoruma her gitmemde uyuşmazlık var diye belirtirim
Babyy1S Boncukk-5 bende öyle bir iğne yokta dedim benmi hatırlamıyorum benmki pozitif yapilmick sağliklı olsunlar inş 🙋♀️
Sasuke Boncukk-5 dahada bir şey yok. Bitti. 🤣 Doktorun uygun gördüğü haftadan itibaren nst ye girersin o kadar.