Ayca6868 Ciger geliştirici iğne vurulduktan sonra ne zaman başladı doğumunuz kaç hafta idare etti iğne acaba
GaMzeshn Ben ilk hamileliğimde 6. Aydan itibaren ara ara hep erken doğum riskimden hastanede yattım ve bir sürü yedim o iğnelerden ama oğlum tam gününde doğdu. Çok yorma kendini inşallah zamanını bekler bebeğin🙂
Ayca6868 GaMzeshn bebeğim doğum kanalına doğru inmiş ters pozisyondaymış tansiyonuma bakıyorlar çıkarsa Alma ihtimalleri var rahim uzunlugum 26 mm
-Minnaklarin-annesi- Ayca6868 rahim uzunluğun aşırı kötü durum da değil bol bol havuç suyu iç bebeğin suyunu artırıyomuş biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış inan stres yaptıkça vucüt ters tepki yapıyor Rabbim yavrunun sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Ayca6868 -Minnaklarin-annesi- bebeğin suyu sızmış ama suyun güzel dedi bebek kanala inmiş hemde tersmis
-Minnaklarin-annesi- O zaman stres yapmamaya çalış canım zor oluyor biliyorum ama sen stres yaptıkça bebeğin de etkileniyor zaten Rabbim bu dünyada alacak nefes yazdıysa hiçbişey engel olamaz dua edelim senin için sende dua et bekle🤲🏻