Papatyacan Kizlar benim adetiimin 3.gunu estrofeme başladım.ayin 11 idi.bugun olcturdum 7 olmuş.dusuk dedi ilaca devam dedi ama bu seferde zaman gecmiyomu?yani diğer adete çok yakın olmuyomu
Elfg Papatyacan yok canım yakın olması önemli değil önemli olan rahim kalinligi ama sen günde az mı kullandin ki niye kalınlaşmamis ben günde 3 tane son 5 gün 4 tane transfer sonrası kalp atışına kadar günde iki tane kullandim
Gloria13 Papatyacan benim adetime 6 gün kala transferim yapıldı diğer adetin yakın olması önemli değil zaten tutarsa adet olmuyorsun tutmazsa bile kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor. Rahim kalınlığım yanlış hatırlamıyorsam 12 ydi tuttu çok şükür. Embriyonun tutunması icin 7-14 mm arasında olması gerekiyor. Estrofemle kalınlaşır seninki de
Asaaaafff Papatyacan bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım benimde transferin adetime yakın yapıldı tedavi süresince olumlu düşünün doktorunuza güvenin ve sağlıklı beslenin 3 aşılamada sonra ilk tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bende sizede bol şans hakkınızda en hayırlısı olsun😍
Acrzynqp Benımde tüp bebek rahim kalınlığı 5.2 ölçülmüştü en son doktorum iyi demişti kaç olması lazım bilmiyorum ama 🤷♀️ Stresten sormak aklıma gelmemiş .esteofrmide mart ayında başkadımn gebeliğimin 10. Haftasına kadar devam ettım öyle önermişlerdi .
Acrzynqp Papatyacan benm transferim 27 nisandaydı esteofeme 16 martta başladım transfere kadar sabah akşam 2şer tane kullandım .en son transfersen önce bakıldı 5.2 dedi doktorum .transferlm tuttu ikizlere hamileyim şuan
Sheyda Papatyacan benımde transferden pnce 12 cm cıkmıstı rahım kalınlıgım hatta bır gun onceye cektı doktorum transferı rahım kalınlıgı guzel olmus dıye
Arsu1661 Papatyacan benim de 9 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama zaten yeteri kadar kalınlaşmazsa transferi erteliyolar DİE biliyorum nar suyunu doktoruna sorup iç istersen kalınlaşmasın yardımcı oluyo kullandığın ilaçlara yan etkisi yoksa inşallah hayırlı güzel sonuçların olsun 🤲🏻🌸