Aysegulildaasel Slm anneler 🌸 22 haftalik olduk.🐣 Mide yanmalarim basladi. Ne onerirsiniz. Yediklerime dikkat etmeme ragmen yine de mide yanmasi oluyor. Onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim 🤗
ecembugra53 Aysegulildaasel kızartma türü seyler tuzlu seyler mide yanmadı yapar bol su iç canm bende aynıyım yediklerinden kaynaklı yanıyor midemiz 😂😂😂
mira_elifada Aysegulildaasel günde birer tane maden suyu içebilirsin cnm iyi geliyor ve zararı da yok
Bahar-1989 Aysegulildaasel slmm bende 28+3 oldum benimde mide yanmalarım başladı. Bana sade soda çok iyi geliyor sizde deneyebilirsiniz. Birde hafif şeyler yemek gerekiyor galiba☺️
Aysegulildaasel ecembugra53 cok da dikkat ediyorum ya yagli baharatli yememeye calisiyorum. Ahh keske suyu bol icebilsem icemiyorum malesef🙄
SeHer1909 Kahvaltı sonrası bir kase yoğurt akşam da semiz otlu cacık sindirimi kolaylaştırdığı için baya etkili . 33 haftanın içindeyim baya etkili diyebilirim. Bir de yemekten sonra bir kaç saat uzanmayın dik oturun
SeHer1909 Aysegulildaasel hem bebeği besler hem kalsiyum hem sindirime faydalı rutinlerinizin içine ekleyin yoğurdu bence 😇