Ayca6868 21 haftalık doğan sağlıklı olan bebekler var mı etrafınız da çok ihtiyacım var teselliye 22 haftaligim ama 1 hafta gerilemiş doğum kanalına gelmiş suyum sızıyor bazen ciger geliştirici iğne vurdular 21. Haftada doğsa yasar mi 400 gram daha 😔
Baharmert Ayca6868 bilmiyorum Allah ol der olur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok üzüldüm😢 suyunu arttırıcak şeyler tüket havuç suyu maden suyu falan🤲🏻
bebegim_28 Ayca6868 rabbim ne derse o ama yaşam sınırı 24 hafta diye biliyorum inşallah bir kaç hafta daha bekler bebeğiniz 🤲
imrangulll Kimseyle kıyaslamayın kendinize ve bebeğinize moral verin. Buralarda çok okudum böyle şeyleri 35. haftasını geçen var canınızı sıkmayın. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla alın inşallah vaktinde gelsin
Zekzek Ayca6868 bunu ultrason ile mi söyledi yoksa alttan muayene ile mi bende de iki gündür bı akıntı var şu gibi bilemedim
KubraSS- Ayca6868 Rabbim büyük bol bol dua et dinlen ama hep hayırlısını dile canım Rabbim hayırla sana bağışlasın evladını
Ceylann12 Ayca6868 cnm bende 7 aylık doğmuşum tabi o zamanlar küves yok doğduğum gibi eve yollamışlar annem oyuncak bebeklerin elbiselerini giydirirmiş bana o kadar küçük ve zayıfmışım Allah ol der ve olur dua dua dua
Zekzek Ayca6868 bu pedler varmış ondan alsam öyle gitsem şimdi eşim şehir dışında iki küçük çocukta var onları bırakacak yer yok
Ayca6868 Zekzek canım valla benim eşimde jandarma tek başımaydım bugün arkadaşlarından rica etti onlar bıraktı hastaneye bir yolunu bul git
Nur2016 Ayca6868 ne gibi rahatsizliklariniz oldu? Bende 21.haftadayim dusuk riskim vardi 14ten beri. Simdi de asagi baski var sanki gobegimde asagi dusmus gibi. Yururken nefes nefese kaliyorum
Nur2016 Ayca6868 2gundur yurumekte nefes almada zorlaniyorum. Simdiye kadar cok hafif hissediyordum hamileliyimi simdi yururken de zorlaniyorum
Hulyaawc Ayca6868 Yaşama ihtimali var teknoloji de tıp ta çok ilerledi.Sen bunları düşünüp kendini yıpratma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü Yaşar Rabbim yardımcın olsun