Hnifeatr Merhaba kızlar (: şuan 36 haftalik hamileyim bebegim 2 hafta onden gidiyor 38 hafta olmuş oluyor takriben. Iki hafta onden giden gebeliklerde doğum erken olur mu ? Bu durumla karşılaşan oldu mu ?
Hasibedenizli Hnifeatr yok canım merak etme gelmez bizde 38+ 3 olduk ama 1 hafta önden gidiyor şu an hiç bir belirtim yok rabbim ne zaman isterse doğum günleri ne gün olacak ise öyle geliyorlar sağlıklı olsunlar allah yardımcımız olsun
Angell9453 Hnifeatr bizde 2 hafta önden gidiyoruz olabilir takipteyiz dedi doktorum iri bebek oldugu için durmuyor artık =))
Meralvedatazer Hnifeatr yok canım onla alakası olmuyor her zaman son adet tarihine göre bakıyor doktorlar
Hnifeatr Hasibedenizli amin canım sağ salim kavuşalım bebeklerimize (: geçen okumuştum 2 hafta onden gidenler adet gün göre erken doğum yapiyor diye yorum okudum . Ondan sormak istedim . Baya aşağıya baskı yapıyor karnımın üstü boşaldı resmen hayırlısı olsun 🙏 sağlıklı olsunlarda
Hasibedenizli Hnifeatr karnımın üstü benim hala dolu ama kanala girmiş dedi doktor doğum pozisyonunda demişti son iki saattir de kasıkladımda ağrım var çok fena dakika tutuyorum sanırım bu haftada gelecek bizimki gibi hissediyorum
Hnifeatr Angell9453 maşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin (: hayırlısı olsun hakkimizda
_mucizem_ Hnifeatr Bizim de aynı 36 haftalığım 38 ile uyumlu dedi doktor zaten sezeryan olacaktım ben planlı istediği kadar büyüsün boşver dedi 🙈
Marysa Hnifeatr bence önden gidenler 40 ı beklemiyor.. 37-38 de geliyor.. arkadaşım yeni 35 haftalık 3kg doğurdu 37 uyumluydu. Ben de 31 haftalığım ama bebişin kilosu 2 oldu doktor 33 gibi iri bebek dedi 🥰 beklenen tarihten 15 gün önce gibi alırız dddi tabi durursa yaramaz kızım 💕
Hnifeatr Marysa sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin allah hayırlısı ile 🙏 son 30 gün adet tahrihine göre ama zman geçmiyor sanki hiç