Canım biraz karışık olabilir ama yine de yazıyım kendine göre ayarlama yapabilirsin.
Anne için:4 lü lohusa gecelik takımı,Yine 4 lü bi lohusa gecelik takımı daha bunu fotoğraf çekiminde giymek için koydum. 1 adet emzirme sütyeni 1 adet emzirme atleti hangisinde rahat ederim bilemediğim için ikisini de koydum. Depend,ped,rezene çayı,kuru kayısı,2 tane kalın çorap,kalın yelek doğumdan sonra çok üşüyormuşuz çünkü. Diş fırçası ve macunu makyaj malzemesi,göğüs pedi(4adet koydum).
Islak mendil,kağıt havlu,maske,eldiven,kolanya yatağa sermek için nevresim takımı da koydum ben virüsten dolayı korkuyorum açıkçası.Pet bardak falan da koyacağım.
Bebek için:
Fotoğraf çekimi için isimli yaptırdığım 10 lu hastane çıkışı. Ebeye vermek için alt üst iç zıbın ve normal alt üst takım battaniyesi şapka be eldiveni. 1 tane 10 lü hastane çıkışı (odaya geldiğinde giydirmek için) alt üst bir takım daha koydum ne olur ne olmaz diye. 15 adet bez,altını silmek için pamuk,ıslak mendik,biberon,emzik,10 adet ağız bezi,hastaneden çıkarken yüzünü örtmek için sarı ve beyaz tülbent,2 adet çorap,müslin örtü,1 tane alt açma örtüsü.