busratunk5 Merhaba kızlar adetıme 5 gün var test yaptım ve pozitif çok şükür kızımı emziriyorum bırakacak ama sütümün kesilmesi için napmalıyım
Ummusab busratunk5 canım biriktirdiğin vakit tamamen emmeye emmeye sütun kesilecek senin birşey yapmana gerek yok sadece süt dolup göğsün aciyinca elinle sadece rahatlayacak kadar tamamen sütü boşaltmadan göğsünü sağ zamanla cekiliyo ben öyle yaptım
Prenses001 busratunk5 emzirmeye devam edebilirsin ben bebek 4 aylık olana kadar emzirdim doktor sakınca görmedi ben zorlandığım için bıraktım sonrasında
Aysenurcatikkaya Ummusab bende aynen bu şekilde bıraktırmıştım kızımı emzirmeyi ama etraftan elinle bile sağma demişlerdi dayanılacak gibi değildi acısı mecbur sağmıştım
Ummusab Aysenurcatikkaya sağmazsak olmuyo malesef zaten uyaricak şekilde sagilmamasi lazım, biraz rahatlayacak şekilde doktorlardan öyle duymuştum canım sen iyi yapmışsın
yba Tandem emzirmeyi araştırın sütten kesmenize gerek yok kendi bırakırsa o ayrı. Anne sütü bağışıklığı destekler şu virüs zamanı bile isteye sütten kesmek mantıklı değil. Tabi aksi durumlar hariç.🌸