cocukgelisimcianne_ Kızlar hangi sitelerden fiyat olarak ne kadara aldınız . 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyorum isimli ama nerden alsam karar veremedim
Twinksmom cocukgelisimcianne_ İnstagram baby_nisantashe ,nermin.tunalilar1 ve rokokoevi sayfalarından birini düşünüyorum
Kelebek1_ cocukgelisimcianne_ uniqon diye bir site var herkes memnun bende oradan yaptırdım isimli nevresim ve hastane çıkışı seti 10 lu diğer sayfalara göre fiyat bence daha uygundu henüz gelmedi kargom ama İnstagram üzerinden bi bak istersen :)
sumeyra00 cocukgelisimcianne_ bende uniqon dan yaptırdım canım henüz gelmedi bekliyorum ama memnuniyet çok fazla çok kaliteli diyor herkes
Gldn7 cocukgelisimcianne_ 11 hastane cıkısı butik bebecik sayfasından takı yastıgı ile birlikte 150tl yaptrdım
NihalBurak Uniqon dan yaptırmıştım indirim zamanı henüz daha doğum yapmadım ama yıkadım ütüledim hiç birşey olmadı kalitesi çok güzel tavsiye ederim canım
Misssimsek cocukgelisimcianne_ uniqon dan yaptırdım yikadim utuledim. Penyesi baskısı çok güzel kaliteli. 15 iş gününde kargoya veriliyor demişlerdi gercekten de tam 15. Gun kargoya verdiler 2 gunde de elime ulaştı. Ben çok memnun kaldım. Doğum yakinsa ama acele edin 15 iş gunu 3 haftayı buluyor hazirlanmasi
Deryadgm cocukgelisimcianne_ ben 10 değil tulum şapka eldiven battaniyye bide takı yastığı şeklinde yaptırdım 10 lu bana gereksiz geldi, 200 liraya minocobaby sayfasından yaptırdım
Dilos1645 cocukgelisimcianne_ ben de aldım instagramdan tulum bere eldiven sırtında beresinde tulumun önünde adı yazıyo ayrıca desen de var .tavsan tulumu şeklindeydi kapıda ödeme secenegi olmasından dolayı verdim siprişi güzelde geldi .. mucize_minikler diye bi sayfa instagramda burası takımda yapıyor bak istersen
Mucizesinibekleyen cocukgelisimcianne_ nakisli.bebek.tasarimlari yaptırdım fiyati yakasız 125 yakalı 145 sanırım
Merakliana cocukgelisimcianne_ nakışta mozitasarim sayfasını tavsiye ederim. Baskı şsterseniz unicorn sayfası cok güzel 🤗