Glsm_kp36 canım ben de 96kilo hamile kaldım 14+4um bugün sağlık ocağına gittim ebe hanım zaten benim kiloma takikti çok kilo almışsın şimdiden dedi ki ben kilo verdim 😂 sonra bir tartti 92ciktim yani 4kilo vermişim ona rağmen üstüne aldığımı düşündü daha beni görür görmez… Tansiyonumu falan ölçtü bir yandan da aynı senin ebe hanım gibi başta vermen iyi olmuş iştahın açılınca hızlı bir şekilde alabilirsin insülin direncin vardı senin gebelik şekerin çıkabilir falan felaket tellalı gibi konuştu durdu 😅 yani doktorum da hiç kilo konusunda bişey demedi ben sordum ilk kontrolumde kilolu hamile kaldım korkuyorum vs diye hamilelikte de kilo illaki alacaksın sıkıntı etme falan dedi kilo alma kilolusin erken doğum yaparsın falan demedi. Bence ebelerde bilgi vereyim diye konuşmak için konuşma ihtiyacı var hastayı yöneteyim yönlendirdim tarzında… Yani hepsi aynı değildir ama benimki öyle malesef… Hiç kafana takma yani benim arkadaşım daha kiloluydu hamile kaldı sonra da sağlıkla doğurdu bebisi büyüyor bile. Bir de benim doktorum bir aksilik olmazsa normal doğum falan dedi bana yani kilolusun olmaz etmez demedi keşke daha zayıf hamile kalsaydik daha rahat olurduk ama çok büyük de bir sorun değil yani bence