Unsalinn_Annesii Kızlar 31+1 haftalık hamileyim ve bugün dolgu olan dişimin dolgusu düştü gerçi doktoruma sordum ama ulaşamadım daha dolgu yaptıran varmı yada bilgisi olan bu sürede yapılıyormu?
Zevalim Unsalinn_Annesii canım ben dişçide çalışıyorum geçici dolgu yapabiliyorlar bilgin olsun git yaptır istersen
Beyza26 Unsalinn_Annesii evet canım ben 3 ay diş tedavisi gördüm dolguda yapıldı sadece diş çekilmiyor o yüzden için rahat yaptıra bilirsin
fnsckn Unsalinn_Annesii diş doktorum Doğumdan önce olması konusunda ısrar etti çünkü alacağın narkoz süte geçiyor emzirmekte zorlanabilirsin dedi. Ben kanal tedavisi yaptırdım doktorum onaylı herşeye çok dikkat ediliyor zaten birde dolgum düştü oluyor sonra o diş birden bir patlak veriyor lanet ediyorsun. Şahsi fikrim geçici yaptırma altta iltihap filan oluşur daha çok uğraşırsın
Unsalinn_Annesii Zevalim evet bende öyle yapmayı düşündüm canım ama etkisi olurmu olmaz mı bilemedim gerçi iğne yapılmayacağı için sıkıntı olmaz heralde
Zevalim Zehradurdu ona şuan yapılacak birşey yok maalesef sadece tuzlu gargara yada doktorun vereceği gargaraları kullanabilirsin canım. Çekim biraz sıkıntılı işlem öncesinde antibiyotik kullandırabiliyorlar çünkü
Unsalinn_Annesii Beyza26 teşekkür ederim canım peki tedavinde iğne falan kullandılarmı uyuşturmak için gerçi dolgum düştü uyuşturma olmazda sen tedavi gördüm dedin ya merak ettim ☺
Beyza26 Unsalinn_Annesii benimde dolgum düştü iki tane yaptı doktor ben komple dişlerime baktırdım canım temizledi falan ve evet uyuşturuyor tabi ki ama bebeğe yada sana bir zararı yok merak etme biri geçici dolgu onu çekecek ama birtane normal dolgu yaptı.
Saadetctk Unsalinn_Annesii ben yaptirdim canim suan 39 haftamdayim 33 lerdemi ne yaptirmistim hatta dayanamayip hamilelere ozel 25 euroya iğne vurdurmustum uyuşması için hic bi sorun olmadi cok şükür
Unsalinn_Annesii Saadetctk bazı doktorlar tavsiye etmiyor benimde kafam ondan karıştı şükür canım sıkıntı olmamış
Zevalim Unsalinn_Annesii biz geçici dolgu yapıyoruz sadece kanal tedavisini doktor onayladıktan sonra sadece ağrıyı kesmesi için başlangıçını yapıyoruz doğumdan sonra bitimi oluyor