yaseminligunler Suna_m 60/90 da bebek kıyafwtleri için yuksek bi derece canım malesef bilemedik aldık kullandık başa geldi
Suna_m yaseminligunler Aslında 60 yüksek değil, ki hijyen açısından ben bebek giysileri de dahil tüm beyazlar, havlular ve çarşafları 60 derecede yıkıyorum.
yaseminligunler Fossey ben sıvılara nazaran daha bereketli olur diye ve uygun diye almıstım sıvılar bıraz pahalı gelmişti ama keske aldanmasaydım
yaseminligunler iremgun arcelik makinem 3 yıllık dha 2 ay ıcınde bu sorub oldu oncesi yoktu hıc sabun kullanmamstm
iremgun yaseminligunler ben de 2 yıldır kullanıyorum, makinemde 2 yıllık samsung hiç sorun yaşamadım valla bilemedim canım geçmiş olsun güvenilir sıvı detrajnalar var içeriği güvenli kimyasal olmayan onlardan deneyin
Pelin55 Olabilir oda sizin şansınıza yaa😏 uzun sure bnde kullandim ilk defa kullnamiyoruz makinemizde
Zehranur10 Bende bugun ilk defa kullandim eritipte koyayim dedim kaliplastii bende normal koydum kalinti falen biraktirmadi simdilik🙄
Miniginannesiiii1111 yaseminligunler aaa bende geçen hafta aldım.ya dalan granül sabun tüh neyse birde deterjan alırım bu granullede ağız mendillerini kaynatirim
MinnakLiva yaseminligunler onlar her makineye olmuyor canım makinenin içeriğine göre deterjan kullanmalısınız mesela bizim makinemiz toz deterjanı kabul etmiyor
MutluAnnnecik yaseminligunler geçmiş olsun canim ben dalan roxy toz sabun kullaniyordum beyaz sabun etkisi ve yumusaxik bembeyaz kokulu camasirlar çıkıyor
Annisko MutluAnnnecik aynen roxy toz sabun tozu kullanıyorum ben de eritip kazana koyuyorum ve makineyi öyle baslatiyorum ınslalah sorun yasamayiz🙏🙈
Mink-hyt Suan bende onla yıkıyorum ikinci denemem ilkinde sulandırım dedim top tıp oldu çözünmedi eski yorumları okudum az toz şeklinde koydum çözünmüş bide durulama yapcam inşallah bişi olmaz benim de makinem Arçelik korktum şimdi
Merdgn yaseminligunler Evet bunu çok yapıyormuş ben de aldım mecbur ama 😔 Sıvıya geçerim bitince diye düşünüyorum inşallah o zamana kadar sorun çıkartmaz 🤷🏻♀️
Annisko egeanul ben de sıcak suda eritip kazanın içine koydum bebegimin eşyalarını yıkarken…umarım ilerleyen zmanda sorun yaşamayız