Omerve19 Merhaba anneler, Tetanoz aşısı ile ilgili bilgi paylasir mısınız? Ben cok kararsızım yaptirip yaptirmamak konusunda. Acaba yan etkileri nelerdir, cok fazla yan etkisi oluyor mu ve yaptirmak gercekten cok gerekli mi?
Tatlisannedilekk Omerve19 ilk dozu 18.haftamda ikinci dozu 23.haftamda oldum, bende herhangi bir yan etki ağrı falan olmadı bünyeyle alakalı bir durum.. Ben tetanoz aşısı yaptırılması taraftarıyım
ecembugra53 Omerve19 canım yaptır kesinlikle mikroba karşı yapılıyor canım bu doktorum dedi asıları kesinlikle yaptır diye bende 1. Yaptırdım şimdi 2 hafta sonra 2. Yaptırcam
Deletedmom262 Omerve19 hicbir yan yetkisini yasamadim. Yaptırılmasindan yanayim. Aksatmayin rutinlerinizi
Prm112 Omerve19 en fazla kolun 2 gün ağrıyor oda hareket ettirdiğinde kas ağrısı şeklinde başka bir yan etkisini yaşamadım
cico-20 20.haftada saglık ocagında yaptırdım. Ikı uc gun agrı yaptı az sıstı. Ama buz koyarsan iyi gelırmıs. Iste 24. Haftamda seker yuklemesyle tekrar yapılacakmıs. Doktoruma sordum saglık ocaklrı takıp edıyor yaptrablırsn dedı. Sende doktoruna danıs ıstersn
Mucizem_mmm Doktorum 1 doz yeterli 2. Doza gerek yok boşuna dedi o yüzden 2. Dozu vurdurmadım ama önemli tetanoz aşısı bence ihmal etme
RabiaMG Omerve19 20. Hafta ve 25.haftada yaptirdim 2 doz. Hicbir yan etkisi yasamadim sadece kolum biraz agridi. Onceden dusuk tehlikem olmustu ebeyle onu konustuk agrin skintin varsa yapmiyoruz erteliyoruz demisti. Enfeksiyonlardan korunmak icin yapiliyor gerekli olmasa yapilmaz diye dusunuyorum. 2. Doz 1. Kadar agrimadi bile😊
strangelove Benim doktor da sadece biri yeterli dedi. Sağlık Ocağındaki hemşire, ilkinin bir anlamı yok ki ikincisini yaptırmayınca dedi. Yine doktoru dinledim yaptırmadım ama şu konuya bir açıklık getirmeleri lazım gerçekten
Mervelsmet Omerve19 canım doktorlar öneriyorlar bildikleri vardır ki yaptırın diyorlar yaptırılması gerek bence bende yan etkisinden korktum cuma oldum bir doz sadece kolumda ağrı yaptı spor yaparsin da et keser gibi oldu bugün daha iyi yarına geçer inşallah yaptır bence
DenizKokusu Ben ikisini de yaptirdim. Hiç bi yan etkisi olmadi . Doğumdan sonra bi doz daha yaptiricam inşallah
Omerve19 Hepinize cok teşekkür ediyorum arkadaslar. Ben de cok tedirginim o yuzden bi fikir almak istedim. Yaptiracagim mecburen ama yan etkileri cok agir diye duymustum korktum biraz. Ama simdi yorumlari görünce icim rahatladi 😊
Sumeyyeture Omerve19 bende bugün yaptırdım ağrısıda olsa yaptır bence bebeğin ve senin sağlığın için önemli
Songul_grn Omerve19 bana doktorum kesinlikle yaptır çok önemli dedi zaten dün yanlışlıkla elime çivi battı acile gittim direkt yaptılar hamilelikte çok önemli çünkü enfeksiyon bakteri yapıyor ölümcül etkisi bile olabiliyor internette bununla ilgili bir çok yazı var okumalısınız ve tereddüt etmeden yaptırmalısınız
snm_ Omerve19 geçen hafta perşembe günü ilk dozumu yaptırdım. Hiçbir ağrı, sızı, yan etki yaşamadım. Aşı olmamış gibiydim 😂 bebek hareketlerinde de azalma olmadı gün içerisinde hafif dokunuşlarını hissettim