elifagdas kızlar merhabalar.11 haftalık gebeyım doktor arastırmasına gırdım.lıv hospıtal da önerebilecegınız muayenesınden ılgısınden memnun kaldıgınız doktor var mı.ıkı yengemde turkan hanımda dogum yaptı.pek ılgılı görmemısler.nezaket hanım var orda bılgınız var mı nasıl bir doktordur.lütfen yardımcı olun.
Asiyeozgur elifagdas ben nezaket hocaya gidiyorum çok memnunum herşeyi detaylı anlatıyor ne zaman bi sorum olup mesaj atsam en geç 10dk sonra cevap veriyor ilgili güler yüzlü 10 yıla yakın zekai tahir burak hastanesinde çalışmış yani gayet tecrübeli biri tavsiye ederim
elifagdas Asiyeozgur aa çok sevındım takıplı hastası ile karsılastıgm ıcın:)pekı doğumda bı sıkntı oldugunda hemen gelebılecegını söylüyormu.bıde ultasonlarında iyimi.kaç haftalıksın
Asiyeozgur snm_ biz doğum paketi aldık 7200e muayene ücret ne kadar bi fikrim yok. Doğumu da orda yapmak istiyorsan doğum paketi alın derim çünkü sadece doğum ücreti 6500 tl
snm_ Asiyeozgur yazı ankarada geçireceğim ailemin yanında o yüzden iki üç muayene için doktor arayışına girdim ankaradaki muayenelerim sonrası kendi doktoruma da bilgilendirme yapacağım. Doğumu kendi doktoruma yaptıracağım o yüzden muayene ücreti soruyorum teşekkür ederim bilgilendirme için😊
elifagdas Asiyeozgur ben sigorta şirketı ıle anlamayı dusunuyorm .bide ne zaman doğum paketını 7200 aldınız
Asiyeozgur snm_ anladım ama pahalı galiba bi defasında denk geldim bi arkadaş muayene olmuş ve ikili tarama yapılmış 2700 tl tutmuş onlarda doğum paketi almaya karar verdi orda
Adedul Ben başak gülere gidiyorum, çok ilgili ve titiz bir doktor. Acil bi sorum olduğunda hızlıca ilgileniyor ben memnunum. Hem güleryüzlü hem de teknik konularda uzun uzun konuşup anlatıyor tevsiye ederim.
Asiyeozgur elifagdas henüz doğum hakkında konuşmadık ben planlı da zaten istediğim için mecbur gelecektir ama. 15+5 olduk bugün en son 12 haftada ikili tarama için gittim yaklaşık 20 dk muayene etti omurga yapısını burnunu beynini midesini her yerini gösterdi 😊 erken diye cinsiyet tahmininde bulunmadı 1 temmuzda gideceğim insaĺah bakalim
Asiyeozgur elifagdas nisan ayında aldık hamile olduğumu öğrendim 3-4 gün sonra paket aldık. Hastaneden alırsanız paketi 9500 civarı ben bi sigorta şirketi aracılığıyla aldım