Bsrayby Merhabalar. 13 haftalık hamileyim. Trioit testimin sonucu 4.9 sizce normal mi bilginiz vsr mı bu konuda
iremnurkilic Bsrayby 2.5 altında olması lazım canım benimde ilk aylarımda 8 falandı değerim yüksekti baya yani ilaç yazdı doktorum şu an 2.5’a düştü
UrasEgeninannesi Bsrayby yüksek çıkmış canım. Büyük ihtimal ilaç başlatırlar. Endişelenme ilaçla düzeliyor . Hamilelikte ekstra olarak yükselebiliyor bu hormon. Bende ilaç kullanıyorum. Çoğu gebenin de ilaç listesinde tiroit ilacı mevcut zaten :)
[silindi] Bsrayby Benim 3.100 çıktı canım 4 haftalıkken ilaç kullanmaya başladım her ay dahiliyeye gidiyorum 1.100 e kadar düştü hala devam ediyorum ilacıma
Bsrayby Direk dahiliye bölümünde ki doktor mu ilaç yazdı yoksa başka bir bölüme yönlendirdi mi peki bebege zararı var mı
iremnurkilic Bsrayby kendi kadın doğum doktorum yazdı bebeğe zararı var çok önemliymiş bebeğin gelişimi açısından Allah korusun gerileme yapıyomuş o yüzden ihmal etmeden doktoruna danış canım o zaten yazar sana direk ilaç
Bsrayby Tamamdır teşekkür ederim. Yani geçen hafta gittiğimde kontrole gelişim açısından herşey normal demişti ama yinede gitmeliyim.
Bsrayby Sanırım bu trioit hamilelikten kaynaklı. Bekarken yaptırımışım sonucum gayet normal çıkmış. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İhmal etmeden bu hafta gideceğim.