Slnbsr nur_mom ben medicalpark izmirde doğurdum standart paket yani süsleme falan yok 5000tl süsleme olmamasına rağmen , kapıya hoşgeldin bebek yazısı astılar, ikramlık ve loğusa şerbeti de getirdiler
Merakliana nur_mom yaa bende kocaelindeym. İlk defa duydum o paketi. Hemen bir araştırayım. Ben 200 ₺ muayene parası veriyorum. 3250 ye dogum yapmıştım gecen yıl
Duygu4444 nur_mom muayenede indirim oluyor ama doğumda olmuyor diye biliyorum bende bütün hastaneler böyle diye duydum
Bbee2929 nur_mom amin canım hepimizin inş… Sizin ilk doğum ise daha uygun olur sezaryen sayısı arttıkça fiyatıda artıyor. Bu arada muayene ücreti de 100 lira Emire hanımın böyle
nur_mom Bbee2929 ilk doğum olacak Allah nasip ederse. Türkan hanıma gidiyorum bende .85 TL ödüyorum ama indirim uygulanıyor eşim memur olduğu için
ilknur25_ cutemom95 bende Pendik medical e gidiyorum eşim polis memuru muayene de indirim uyguluyorlar doğumda hiç bi şekilde uygulayamadiklarini söylediler , eminmisiniz uygulandığına? Her yerde farklı sistem uygulanması hiç hoş bisey değil bunu söylemek lazım 😒
Begonvil aezgi cNım bende ordan paket aldım. 2li tarama pakete dahil. Ücret alınmadı bizden. Bi sorun isterseniz
aezgi aezgi simdi hatırladım sizi canımm daha öncede konusmustuk bana yok dediler 2 li tarama testi benden doktorum zaten 2 li istemedi ben direk nift testi yaptırdım o daha kesin sonuc veriyormus
Begonvil aezgi evet florya. Seval zerene gidiyorum. Belki değişmiştir sonradan. Ben ödeme yapmadım ama. Doğumum ağustosta olacak inş