Lfrgdn 11.gün testim negatif cikti 11.gunum normalde adet tarihimdi olmadım bugun 14. Gunum hala adet olmadim hala pozitifte donme sansi var mi adet sokturucu mu kullanmaliyim??
Lfrgdn Edcrfv ama 0.3 cikmisti 11. Gün kan sonucum o yukselebilirmi ki acaba ya ? Ümitlenmek istemiyorum bosu bosuna.
Edcrfv Lfrgdn Canm bende çatlama iğnesi ile hamile kaldım ilk denememdi 18. Gün pozitif cıktı bi doktorunuza danışın derim
Lfrgdn Edcrfv 18.gune kadar kan degeriniz negatifmiydi inanın su an oyle guzel birsey soylediniz ki umidim tamamen kırıldı dediğim anda allah sizden razi olsun insallah benimde oyle birsey olmustur 🤲🏻
Edcrfv Lfrgdn canım ben hiç bakmadım çok zor merakla beklemek ama sabretmeni tavsiye ediyorum doktor 15.günden sonra test doğru çıkar dedi ben bi iki gün daha bekledim en azından 15 i bekle insallah hayırlı haberler alırsın
Zdgnsym93 Kızlar ben de 19unda vurdurdum inşallah hepimiz güzel haberler alırız sonucunda. Işın en zor kısmi beklemekmis. Kafamı meşgul etmeye çalışıyorum çok fazla beklentiye girmemek için. Hayırlısı inşallah 🤗🌸