Nesekcbyk Gokces ben buraya olumsuz hikayeleri yazanlara çok kızıyorum. Okuyup yarıda elim ayağıma dolaşıp kapattığım hikayeler oldu. Doğum korkum olmadığı halde korkutan hikayeler. Sizlere iyi geldiyse ne mutlu bana 🤗
Nesekcbyk belosunannesi36 oda hiç korkutmasın sizi 3adım 5 adım derken yavaş yavaş çoğalıyor ve düzgünleşiyor yürüyüşler daha az acıyor yürüdükçe. Oturmaktan yatmaktan ziyade yürüyün bol bol merdiven çıkın inin hatta. Tuvalete çıkmamı çok kolaylaştırdı benim merdiven çıkıp inmek.
Feruza Benim nişanim geldi 1 buçuk açiklik var biraz sancilarim oluyor ama gerçek değil sanirim bugün tüm gün belim ağirdi az önce de bir sağate kadar karnim sanciladi ama geçti 38+3 ne zaman doğum olur beklemekten yoruldum
_sseymaesenn_ Nesekcbyk Adaşımızzz 👶🏼 Benim de 20 Haziran öğlen saat 13:03’de Sare Yüsra’m dünyaya geldi 💞 Allah analı babalı büyütsünnnn ❤️🙏🏻 Ben daha üzerimden yorgunluğu atıp da doğum hikayemi yazamadım ☺️
Nesekcbyk _sseymaesenn_ yaaaa bu nasıl denk gelmedir 7 dakika ara ile aynı gün iki yüsracık. Mevlam ömürlerini uzun hayırlı etsinn. Bizlere bağışlasın onları 🤲🏼😚
Tugbaeryurek belosunannesi36 inan bana kalk dediler lank diye kalktım ablam yanımdaydı başın döner yavaş dedi ama ben gayet rahat kalktım yürüdüm kendim lavaboya gittim geldim çok rahattı sadece dikiş acısı 4 gün sürüyor oda çok çok normal sonuçta ameliyat yani hiç korkma çevredekilerin olumsuz söylemleri yüzünden bende normal diye tutturdum boşuna 4-5 saat sancı çekip sezeryana alındım kendini hiç kasma allahım yardımcın olsun
belosunannesi36 Tugbaeryurek bende sizin gibi kolayca kalkarım inşallah çok teşekkür ederimmmmmmm 😘😘😘😘 amin
polisanne19 Nesekcbyk Evladınızı sağ salim almışsınız kucağınıza ne güzel Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 😊 bende Yüsra koyucam Kızımın adını Allah izin verirse inşallah inşirah süresini okuyorum kızımın adınıda bu sureden buldum beğendim😍Darısı benim ve tüm hamişlerimizin başına 🤗
Nesekcbyk polisanne19 bizde kuran okurken farkettik kulağımıza hoş geldi anlamını da öğreninceee dedik tamamdır. Kızımızın ismi yüsra 😍🤭
_sseymaesenn_ Nesekcbyk 7 dakika ile bizimki önde gelmiş😂 çok hoşuma gitti böylesine denk geliş. Bir başka yerde aynı anda bir adaş pamuk daha dünyaya gelmiş ☺️☺️ Aminn, Allah bağışlasın onları bize ❤️🙏🏻