cigdemoktav 17 haftalığım belden aşağım sanki hamlamış gibi bi garip baldır kasık bazen bacak bu gebelikle alakalı bişey midir ?
GaMzeshn cigdemoktav Bende 17. Haftadayım sanki grip olacakmışım gibi tüm vücudumda ağrı halsizlik var bir kaç gün önce kontrole gittim tahliller falan yapıldı ama doktorum normal dedi.
gldnn cigdemoktav bende de aynisi var magnezyum eksikliği olabilir süt yogurt vb tarzi seyleri bol tuket ben oyle yapiyorum gunde 1 tane sade soda iciyorum en azindan cok fazla agrim olmuyor
Omerve19 Ben de ayni haftadayim benim de bu sekilde agrilarim var bakalim tecrubeli anneler bir bilgi verir bize
cigdemoktav GaMzeshn benimde haftaya kontrolüm gidnce bende doktoruma sorucam gerçekten şimdiden böyle oluyorsa son aylar yandık yani 👻
gldnn cigdemoktav tuketmeye calis en azindan yogurt ye peyniri bol ye bende tuketmiyodum ama. mecbur kaldim
Sevgiarf Ben 31 haftalığım uykudan uyanacak kadar ağrı yapıyor döneniyorum yatakta süt filan da içiyorum ama magnezyum önemli galiba
cigdemoktav Sevgiarf bende gece uyuyamıyorum bi sağ bi sol bi de malum çişe kalkmalar 🙈🙈ay allah yardımcımız olsun ❤️🙏