Ecemli Selam kizlar 30+3 gunluk hamileyim doktor dedi bebek haftasina gore kilosu bir kac hafta onde merak ettigim bisey var erken dogabilme ihtimali var mi bunu yasayan var mi ?
Mertarasinannesii Ecemli canım benim hep öndeydi hala önde fakat 40 haftaya gireceğim doğmadı korkma yani erken gelmez çok çok kilo devam ederse sezaryen der 4 kg üzeri olunca
Aygul01 Ecemli hayır yok bebeğin önde olması yapısıyla gelişimiyle alakalı benimkde önde 20 haftadan beri detaylıda söylemişlerdi belkide daha önceden beri önde. Suan 35 haftalığım 2 hafta önden gidiyor.
Pamuk123 Ecemli Kilosu önde değilki canım benim o haftada 1620 idi belki ölçümleri biraz öndedirkafa ölçümü falan ama onunla çok bi etkisi yok
-ikincikez-55 Ecemli kilosu haftaysiyla uyumlu aslinda önde falan değil gibi. Ben 28+2′de gittim doktorum 1kilo 500 gram dedi 2hafta kadar önde dedi eve geldim arastirdim netten falan 30. Haftayla uyumlu eger 1500 gramsa.
Zlhb Ecemli benim 30 da 1994dü ve üç hafta öndeydi sizinki daha ideal bir kilo bana göre.Yarın 38/3 te sezaryenim var erken doğurmadım🙊
Skaymak Ecemli Erken doğabilme ihtimalinin olduğunu söylüyor doktorlar hatta benim oğlum 2 3 hafta öndeydi rahime kilodan baskı yaptığından dolayı 36 ıncı haftamda sancılarım düzenli bir şekilde başladı ve doktorum progestaran ve magnezyum ile durdurdu doğumu allah nasip etsin yarın olacak doğum 🙏🏻
Gizemito Bende burada bekleyeyim, 23 haftalığız 822 gr geldi kilosu. Baştan beri hep öndeydi gelişimi. 25 hafta ile uyumlu çıktı ölçümleri. İnşallah bir sıkıntı yoktur, genetik bir durumdur ama ilerisi için korkuyorum 🙄