Eebbrruu Arkadaşlar 31 haftalığm bebeğimin başi aşağıya yakinmis. Bende enfeksiyon varsa bebeğe geçer mi acaba başı aşagda olduğu için 😑😞 her turlu şey Aklma geliyor
Mzeynepp Eebbrruu kesedeki bebeğe bir şey bulaşmaz. Doğum sırasında ne olur bilmiyorum. Bende enfeksyon var aylardır. Normal doğum istiyorun nasip olursa eğer bebek enfeksyon kapar mı ben de bu aralar düşünüyorum, haftaya kontrolüm var soracagım inşallah.
Sara Eebbrruu bendeden oyle canım.😑O yüzden cok gezme daha cok gevşetmesın rahımını.Birde enfeksıyon ıcın fıtıl de koya bılırsın.Ama akıntın varsa.doktorunada sor
Mzeynepp Eebbrruu 35 hafta. Genelde aşağıda canım. Zaten özellikle son haftalar başı ağıt geldiğinden aşağıda oluyormuş.
Heycanlianne Mzeynepp eehabalar. Bende 32+5 detim banada bugun dr kanala girmiş dedi başı çok aşagıda dedi. Ama ne ahrım var ne açılmam analamadım
Sara Eebbrruu evet canım verdı.Bende cocuk kafasın cok rahıme yakınlasdırdıgı ıcın kısalmam olmusdu.O yuzden hastanede yatdım bır kac gundu çıkmışım.Sımdı progestron 200 mg kullanıyorum,magnezyum Ve enfeksıyonum ıcın fıtıl kullanıyorum