Irmakkk21 Kızlar bu haftalarda bebeğin hareketleri nerde olmalı benim çok altta yani bikini bölgesinde hissediyorum hep normal mi?
Buselensi Irmakkk21 normal canım bebeğin lafası yukarda ayakları aşagıda oldugu zaman öyle oluyoayaklaeıyka vuruyomuş rahme dogru bendede cok oluyodu gıdıklanıyo gibi değişik bi his oluyo
Sedos59 Irmakkk21 geçen hafta kontrolum vardı doktor hareketlerini kasıklarında hissedilirsin dedi dalgalanma gibi oluyor makat pozisyonunu almış bebiş. Ama bazen komple karnımda hissediyorum o zaman içim bir tuaf oluyor.
Ezgieknci Canım şimdi eşime söylüyordum aynı bende orda hissediyorum 27+3 olduk öğlen kontrolüm var sorucam inşallah
Irmakkk21 Ezgieknci ay inşallah normaldir resmen tuvaleti mi yaparken hareket edince çıkacak diye korkuyorum :( benim geçen hafta sancim çıkti ondan iki katı korkuyorum
Ezgieknci Irmakkk21 bende bir aydır gitmiyorum kontrole aşırı hareketli ve canım yanıyo aşağıda hissediyorum bugün özellikle. bir sürü erken doğum postu görüyorum diyorum acaba psikolojik mi oluyo çözemedim
Irmakkk21 Ezgieknci kız o psikolojik :) bende şimdi varya gözüm hep onlari görüyor sende kontrol gitmedin ya ondan yarın güzel haberler alacaksın Allahin izniyle bana da güzel haberler vereceksin normalmis diyeceksin inşallah :) benimki de maşallah bu hafta çok hareketli hiç durmuyor bazen
Busu Ezgieknci korkmayın gayet normal bu haftalarınzda benimki de hep orda mübarek hele geceleri hep alttakin vuruyor doktora sorduğum da Korkma normal dedi geziyor çocuk dedi 🥰
Irmakkk21 Busu evet bu saatlerde orda oluyor uyuyamıyorum korkudan namazı oturarak kılıyorum ordan pat pat vurunca tedirgin oluyorum yahu
Busu Irmakkk21 ayy resmen benimkinden bahsediyorsn bazen namazı şaşırıyorum kuduruyor resmen suan yatıyorum nereye dönsem oraya sokulup vuruyor 🙊☺️ Bende korkuyorum acaba sıkışcakk mı diye 😆
Irmakkk21 Busu ah içim rahatladı vallahi Allah razı olsun :) bende korkuyorum sıkışacak diye bu saatte napio uyusalar ya :)
Irmakkk21 Buselensi evet gidiklama gibi birsey oluyor bende diom acaba bebek aşağı mı indi uyuyamıyorum bile korkudan
Irmakkk21 Bir de bu hafta sanki özellikle daha mı hareketlililer? Bi anda vurunca canim bile açıyor bazen? Yoksa eskiden çalışıyordum da anlamıyor muydum şimdi malum raporluyum ve hep yatıyorum :(
Ezgieknci Irmakkk21 gittim doktor normal arada döner pozisyon değiştirir dedi güzelmiş gelişim 1100 gr olmuşuz ☺️