Serena tugbaayvaci Olusan catlaklar bizimle mezara kadar giderler malesef ama lazerle gorunumlerini azaltilabiliyor spor yaparak catlak olusan bolgede sıkılaşma saglarsaniz daha iyi gorunmeye baslayacaktir ama tamamen kaybolmayacaktir catlak dedigimiz şey ciltteki ust tabaka derinin yirtilmasi demektir. Rengi zamanla beyaza donuyor 😊
Zuhraa Ben aloe vera ve hindistancevizi yağını karıştır sur dene derim arkadaslarim hep oyle geçirdi ❣
Melekalya Geçmiyor canım rengi soluyor sadece kremler bir işe yaramıyor maalesef lazer gibi şeyler yaptırıyorlar
Deryadiyebiri Striorit mi ne deniyor bir işlem var. Güzellik merkezlerinde ve Kliniklerde yapılıyor. Bayaa gözle görülür bir iyileşme sağlıyor. Yaptıran arkadaşım çok memnun kaldı. Benim de yaptırmam gerekiyor ☹️
Hatice126 Benimde her yerim çatladı güzellik merkezlerinde tedavisi var canım gözle görünür azalma sağlıyor bende gidicem 💁🏻♀️
Deryadiyebiri ek-istanbul valla çok iyi bilmiyorum ama izmirde seansı 800 ₺ gibi bi şeydi. Çatlakların durumuna göre İki seans yetiyor die biliyorum