Skarakas Anne__8 sadece soka dogru yatıyorum. Baska turlu rahat edemiyorum zaten. Hos surekli sola yatincada rahat olmuyor. Yatmaya çalışıyorum iste 😅😅 35. Haftama girdim
sirdaass yigitalpinannesi40 ohhh miis valla tam uyku pozisyonu yatakta soğuk oldumu tamaammm bitmiştir hadi iyi uykular 😂😴😴
yigitalpinannesi40 sirdaass Uykular haram oldu resmen şimdiden sabah 7 buçukta hastanede olmam lazım ben hala ayaktayım 😁
Bahriye06 Anne__8 genelde sol tarafa yatıyorum bazen sağada yatıyorum kiloda aldım ağırlık biniyor omuzlarım bacaklarım çok ağrıyor artık daha 19+3 olduk 38 de sezeryan olucam Allah yardımcımız olsun inşaAllah 🤲
vrndozlem Sırt üstü önermiyorlar ama bazen sağ v soluma yatıp uyuştuğum an birazcık sırtüstü yatıp yine pozisyonu değiştiriyorum son haftalardayım şimdi soluma yada sağıma yatmakta bile güçlük çekiyorum😭
Prensveprensesinannesi Aylaninannesi ben maalesef iki türlüde zor yatıyorum sağda böbrek büyümesi var solda kaburga ağrısı var ne yapacağımı şaşırdım ağrılardan yatamıyorum 😥🤷♀️
Bsrayby Şuan 13 haftalık Olcam ama yatış pozisyonu önemli degilmiş yani karnın ve bebek büyüyünce sola yatın diyolar ben karışık uyuyorum gündüzleri genelde sola uzanırım bazen rahatsız olunca kısa süreli düz geceleri saga yatmadan uyuyamıyorum
Duygu_pb Betim 28im ben yüz üstü zaten yatılmaz ama diğer yönlerde bi sıkıntı yok vücudun sana gereken pozisyonu aldırır asla sırt üstü yatılmayacak gibi bir durum söz konusu değil nasıl rahatsan öyle yat dedi benim doktorum da zaten hiçbir pozisyonda uzun süre kalmıyorum