Glcndnz21 Kızlar Diyarbakır’da yaşayıp iyi ve uygun ücretli doktor tavsiyeleriniz var mı ? Ben sultan hastanesi Fuat zamana gidiyorum ama bi doktor daha istiyorum
Ebrutezcan Glcndnz21 ben bağlar hastanesine gidiyom selami erdem çok memnunum üçreti fazla deyil 50 lira
Ozge3747 Glcndnz21 Memorial Dicle hastanesi Uğur Değer tek geçerim muhteşem bir insan 👍🏼Ama muayene ücreti uygun değil
balperisi_71 NassLi kuzumm seval sarıaslan 2li tarama testini nasıl yapıyor ek ücret ödüyormusun bilgi alabilirmiyim birde doğumuna girecekmi giriyormu cagırınca
NassLi balperisi_71 kendisi yaptı canım risk gördüğünde fakülteye yönlendiriyormus. Bana iki hafta önce yaptı. Doğumu bu hafta konuşucam canim.
balperisi_71 NassLi aradım canımda öyle bişey yok diyor kim varsa o yatırıyor 2.300 dedi mesai saati dısında bana fazla geldi 300 500 daha koyup memoriale giderim daha iyi
balperisi_71 Hsjsjj ben cok arastrdım fuat zamanı herkes cok memnunus canım hatta onu düşünüyorum sana nasıl geldi iyimi memnunmusun ücreti nedie anlatrmsn
Hsjsjj balperisi_71 ben onun yanında tedavi gördüm gebe kaldım canm. Sanki bana göre çok ilgilenmiyormuş gibi geliyo yani ben öyle hissediyorum. Doğum zamanından korkuyorum doğumda falan iyi mi diye tek korkum bu şuan.
Hsjsjj balperisi_71 ücretide sigortan varsa 80 sigortan yoksa 120 galiba. Sigortan olmasa bile annelik hakkı veriyorlar yine 80 fişini kesiyorsun.
balperisi_71 Hsjsjj bende çok korkuyorum gerçekten estetik dikişten kesiden iyi yaparlarmı hep bi pimpiriklilik sıkıntı yasarmıyım diye öyle düşünüyorum
Hsjsjj balperisi_71 aynen bende öyleyim bazıları normal doğumda çok fazla kesi atıyorlar afedersin ama arkaya kadar kesen oluyomuş. Çok korkuyorum bundan