ecembugra53 Susam24 kız isimleri önereyim canım hazal ,yaren ,kumsal ,masal ,Eylül, Elif duru toprak ,yağmur ,berrak, berre ,defne hazan , Gülçin, simay, erva, Hüsna,
Deletedmom281 Susam24 ✨Elif Dilâsa ✨ Hilye Banu 💫 Elif Dilâsa’nın anlamı tek olan, bir olan güzel kız, dilber demek. Hilye Banu ise Peygamberimizin güzelliklerini anlatan eser, kıymetli hanımefendi demek.
Merveb46 Susam24 iki isim koyma bence cidden herkes bir özentilik almış başını gidiyor kullabilceği manalı hoş tek bir isim olsun
Gunesim_dogacak_06 Benim kızımın ismi Allah izin verirse masal ikra olucak. Onu da düşünebilirsin ha bide postlarda pek karşılaşmadığım mısra var o da çok hoşuma gitti 😍💕
Ayazsimay hlygksu zümra grup cins demekmiş 🙄 bende kizim olsaydi koyacaktim bana burda soylediler cok sogudum bu isimden o yüzden
hlygksu Ayazsimay valla istediklerini söylesinler bn sevdim bu ismi 😅 bu isimli çocuklarda akıllı oluyorlar o yüzden koyucam
Burcuruya Ayazsimay Arapça kökenli bir isim olan Zümra, güzel, ahlaklı iyi ve yürekli anlamına gelmektedir. Diyor baktım senin için de ne alaka grup cins ne manaaa?