Hatice1207 Ebrueray Bende o yüzden merak ediyorum acaba hareket mi ediyor yoksa başka bir şey mi diye.🤷🏼♀️😊
Hatice1207 Gulsen6137 Maşallah sen taktiği baya geliştirmişsin, ilk işim bunu denemek teşekkürlerrr.🤲🏼🥰
Hatice1207 S-e3506 O günleri isteyen herkes görür inşallah, kucağımıza almayıda nasip etsin yaradan.🤲🏼🥰
Hatice1207 Zeynepaselim Bende zaten hissettiklerimi artık ciddiye almıyorum çünkü genelde gaz oluyor. Tekme görmek istiyorum artık tekmeee.😂🤍
Ebrueray Hatice1207 @Son aylarda görürsün cnm son aylar geçmiyorda iyicene hissedersin heleki uzandığında fare gibi gidip gelecek 😀😀🤪
Hatice1207 tugce67-67 Yaa ahaha sen şimdiden hareketleri sağolsun uyuyamıyorsun. Bende uykusuz kalmak istiyorum ama sağolsun tık yok.🤦🏼♀️😂
Hatice1207 Shr1530 Maşallah kuzum size, benim bebeğim ultrasonda fıldır fıldır yerinde durmuyor ama gel gör ki hareket desen hissedemiyorum.😂♥️
Yenianneadayi2208 Hatice1207 ben 33.haftamın içinde kordon dolanmasından kaybettim kuzu. 😔 2,5 ay oldu.Rabbim sizlere sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Hatice1207 Yenianneadayi2208 Senin için çok üzüldüm, bir daha bu acıyı yaşamamanı dilerim. Rabbim isteyen herkese güzel bir evlat nasip etsin inşallah.🤲🏼♥️