DBaybars Bebek_uraz Canım çok rahat geçirdim ilk doğumum olmasına rağmen, sende hiç korkma eğer spinal olacaksan çok rahat 😊
Bebek_uraz DBaybars ben biraz ilki zordu ilk doğumum da hiç bir şey bilmiyordum ama şimdi senin yaşadığın ağrıları o pskolojiyi hepsinin farkındayım bu yüzden çok korkuyorum doğum yapmaktan
derinozkaya DBaybars içime su serptin gercekten 🥰 Allah senden razı olsun 🤲🏻 evladını sana bağışlasın zeval vermesin 🙏🏻❤️🧿
DBaybars derinozkaya Amin canım benim Allah hiçbirimizin evladına zeval vermesin inşallah ve emin ol dediğim gibi çok ama çok rahat ve güzel hiçbir zor tarafı yok içini ferah tut ❤
Essraanil DBaybars oyy çok şükür gözün aydın nasıl sevindim😍😍❤️ Sağlıkla çok güzel günlerde büyüt bebişini inşallahhh canım benim😍
DBaybars Bebek_uraz Belki bu ilk doğumundan daha kolay geçer canım hiç belli olmaz ki bu işler, benim içinde şuan fizikseli geçti psikolojik boyutu başladı dediğin gibi, bu daha zormuş mesela, ama illaki atlatıcaz gelip geçicek bi şekilde böyle düşün
Bebek_uraz DBaybars o psikolojik boyutunu ben 3 ay atamadım üstümden hep rüyalarım da görürdüm ameliyat olduğumu bi de çektiğim acıları birebir çekerdim ağlayarak uyanırdım hep 😂
Zdncl DBaybars cok gecmis olsunn Rabbim anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsn insallah bizi rahatlatip guzel bilgi verdiginiz icin tesekkur ederiz bugun bende gun alicam sayenizde dahada cesaretlendim sagolun❤