feamtrmea yarın kontrolüm var 19+4 olucam nasipse iki defadır gittiğimde hep büyük ihtimal büyük ihtimal dedi doktorumuz acaba yarın kesinleşir mi artık🤔🥺😄
Baharbebek feamtrmea canim ultrason a ac karnına git yada 3 saat oncesine kadar bisey yeme bol bol su iç ve 30 dakikalık bir yürüyüş yap Kontrole yarim saat kala 1 tane çikolata ye bunları yapa4san bebek uygun pozisyonu alıyor daha net gorunur
buse0935 feamtrmea banada hep ihtimallerle konuştu bende yarın 19 hafta olcam kontrolüm var inşallah ikimizde öğreiniriz senin o büyük ihtimaller neydi bana tahmini kız yönünde ama bilemedim
Bahriye06 feamtrmea evet bakar bakmaz erkek dedi 1 hafta sonra ayrıntılı ultrason var 16+6 da özelde öğrendim
buse0935 feamtrmea aa aslında erkekse daha net konuşuyorlar ama bakalım ya çok heycanlıyım yarın olsun istiyorum hemen :D
caglanurr Ben çikolata ve su içip gitmiştim erkek demişti şimdide kesin kız diyorlar alışveriş bile yapamıyorum geri erkek derlerse diye
feamtrmea caglanurr bende ilerleyen haftaları bekliyorum açıkcası burdaki yazıları okudukça güvenemiyorum cinsiyet konusunda😄
feamtrmea buse0935 yazaamadım gündüz ya büyük ihtimalle erkek desi yine %99 muş😄 plesantan biraz aşağıda kanaman olabilir dedi biraz canım sıkılmadı değil🙁