Tugce_61 Merhaba biz bugün 37+0 olduk ve kontrolden geldik 3151 gram 51 cm olmuşuz hastane çantamı henüz hazırlamadım sizce geç mi hafta içi hazırlamayı düşünüyorum son 20 gün kaldı çok stres oldum korkuyorum sizde durumlar nasıl 😳
musti28 Tugce_61 geç kalmışsın kuzum hazırla tabiki ne olur ne olmaz benim 34 haftadan beri hazır 38 olduk 36+4 ken sancılarım başladı panik oluyor insan ister istemez şimdi rahat ken hazırla istediğin gibi ☺️
Suledonmez2906 Tugce_61 bende bu gece 37 oluyorum çarşamba kontrolüm var bakalım nasıl bizim kız 👼🏻Çantanı hazırla artık canım bencede maşallah kilosuda iyi🧿Kasılmaların oluyo mu seninde özellikle geceleri çok oluyo benim🧐
SedaAydemir Tugce_61 daha beklemeden hazırla canım doğum haftasına girmişsin her an gelmek isteyebilir hazırlamakta zaman alıyor eksikler oluyor alıp koyuyorsun felan vaktin olsun düşünmeye
Prenses001 Tugce_61 Maşallah bizde 37+1iz bizimde son 20 🙄 çantayı mutlaka hazır et artık. Acaba ne zaman gelecekler minnaklar
Tugce_61 Suledonmez2906 geçen hafta çok oluyordu ama bu hafta hatta bugün nst de bile 0 sancı kasılmada yok anlamadım
Kbrahrl Suledonmez2906 bende 37.0 haftalık hamileyim geceleri gerçekten çok kasılmam oluyor gündüzleri o kadar değil yada hareket halinde olduğum için mi anlamıyorum bilmiyorum ☺️ Gece olacak diye korkuyorum o derece zorluyor beni
Tugce_61 SedaAydemir evet hazırlamak istiyorum bide bavulumu yeni alabildim daha bugün birazda o yüzden bekledik
musti28 Tugce_61 unuttuğun şeyler çok oluyor tek tek aklıma geldikçe ekledim bende Doğum yaklaştıkça stres artıyor tabi 😊 yarın sezeryan günü almaya gideceğiz biz yarın bile gelebilir tospiğim halaaa düşünüyorum eksik var mı acaba diye
Tugce_61 Prenses001 kız kardeşim 40 hafta oldu hala bekliyor bakalım bizim nasıl olacak bu seneki bebekler çok bekletiyor
Prenses001 Tugce_61 yaaa bizde artık 42de doğururuz 😊 bazen 37 38de doğum yapanları okuyorum ama geneli 40 ve sonrası doğum yapıyor bu seneki bebekler rahatına düşkün sanırım
Gamze92 Bende yarın tam 37 oluyorum iyice ağırlaştım ne kafamı yastıktan kaldırabiliyorum nede rahat uyuyabiliyorum bide bi gerginim ki sormayın gurbete gelin geldim Burda kimsem yok iyice kötü hissediyorum kendimi
Suledonmez2906 Kbrahrl uykumdan uyanıyorum İnan zaten zor dalıyorum ağrılardan ondada küçük hanım izin vermiyor 😀az kaldı gibi hissediyorum bende zorlanıyorum artık😔sağlıkla gelsinler 🤲🏻💜
Dudubicerr Tugce_61 ay yarin bnde 37+0 olucagim insallah kizimin kilosu o kdr olur 36+0 da gittim doktor bana 2 hafta icinde dogurmazsan yine gel demisti nornal dogum bekledigimiz icin cantamiz falan hazir oyle evde bklm kucuk hanimi bekliyoruz