Seymayldrm Selam hamişler 13+2 deyim ve ağızdaki tatsızlık böyle garip tat var ve geçmiyor sanki demir yemişim 🤦🏻♀️ Sizdede oldu mu ?
Ayseozerckr Seymayldrm evet en nefret ettiğim his oldu ağzımda bozuk para ile gezdim sanki ama 18. Haftadan sonra kendiliğinden kayboldu çok şükür 🙏🏻
esradgzl Seymayldrm eveettt benimde öyleydi naneli sakız çiğniyordum tüm gün o tadı almıyım diye şmdi 16. Haftamdayım ama 15. Haftamda geçmişti o tat sadece ara ara kısa süreli oluyor. Geçiyor yani biraz daha sabır 😇
Mine4 Seymayldrm Evet o haftalarda bende de olmuştu. Çok rahatsız ediciydi. 16.-17.haftaya doğru geçiyor.
3melekannesi23 Ben 8+6 dayım ve 6 haftadan beri böyle bulantı iştahsızlık ve kokulardan tiksinme durumu da yaşıyorum ne zaman geçecek kaçıncı haftada artık dayanılmaz halde 😞
Seymayldrm 3melekannesi23 ay bilmez miyim bende çok kötüydüm hâlâ var kusma ama günde bire falan indi çok şükür 🙏🏻 Rabbim hepimizi kurtarsın ve bebeklerimize kavuştursun inşallah
Canan95 Evet canım çok sinir bozucu bisey. Yemeklerden sonra ağzımın tatsizligi sinirimi bozuodu ama geçti şükür 😊
RabiaMG Seymayldrm aylarca gecmedi o tat suanda hala arada oluyor. İmternetten bakmistim karbonatli suyla gargara iyi gelir yaziyordu bana iyi gelmisti deneyin isterseniz😊
melegegebe Seymayldrm evet bende 12 haftadayiz bir seylsr yedikten sonra acımsı tat oluşuyor çok berbat ben karpuzlu sakız cigniyorum o beni rahatlatiyor ☹️
Tatlis Seymayldrm canım benim ya😊😊bizde geçtik o yollardan ilerleyen zamanlarda duzelcek..3 ayı bitir düzelecek 😘
minikbebeklerim Seymayldrm daha hamile olduğumu bile bilmiyordum regl günüm bile gelmemişti ağzımda o tat vardı be yesem gitmiyordu. Annemle konuşurken söyledim hamile misin dedi yok anne daha neler dedim bir hafta sonra da anne hamileyim diye aradım 😂
S-r-p Ben dw 13+1 im ilaç almadığımda aşırı geliyor ilaç alınca daha az geliyor ben sürekli sakız çiğniyorum iyi geliyor
Lalesen Seymayldrm bende yaşadım aynı durumu canım ne yersem yiyim yedikten sonra ağzımda garip bir tad oluyordu. 14. Haftada azalmaya başladı ve zamanla da baya geçti şimdi 17. Haftamdayım arada bir yokluyor gibi hemen geçiyor seninde az kalmis merak etme 😊